lördag, mars 15, 2014

status igen - och grattis!

Ny status från sjuklingen om han får säga själv:
"det är inga fel på mig, jag är starkare än somliga tror. Vad gör du människa?! ska du ta med dig Zeke när du sade att du behöver hjälp? Det där kan aldrig gå vägen...Släpp ut mig!!!"

Ungefär så ser han på saken. Själv har jag sett att magen verkar vara ok, aptiten är fortsatt väldigt god vilket gör det svårt att hindra honom (eller rättare sagt jag måste ha stenkoll på honom) från att plocka i sig det han hittar ute,  han verkar pigg men jag tror nog att han är lite sliten fortfarande. Han får flera mål mat med myyyyycket vatten på och jag övervakar honom lite extra. Fortfarande dubbel kortisondos (vilket betyder en halv tablett istället för en kvarts så det är inga megadoser han får)

Här hemma har vi firat (nåja, något egentligt firande blev det inte men han fick ju jobba när jag skulle sortera ut några dräktiga tackor som skulle säljas) Zekes nioårsdag. Tänk vad tiden går... Han börjar ju bli gammal, farbrorn...





I dag fick jag hämta nya buren till Yetin så nu ska den transformeras från finbil till hundbil. Tjockfällen ligger i tvättmaskinen så i morgon fortsätter förvandlingen. Idag åkte ett par stolar ut, i morgon åker nog den tredje också...
För övrigt så bjuder morgondagen på lite av varje. Träning på förmiddagen, lamningskurs på eftermiddagen. Spännande x 2 :-)

1 kommentar:

Mackan sa...

Härlig läsning här med!