måndag, april 06, 2015

Påsk

Här har det firats påsk. Utan påskpynt och utan stora middagar. Man behöver ju inte bortse från alla traditioner så jag behöll några; godis, lammbesök av småtjejerna med gofika och idag, på annandag påsk har vi till och med ätit lite påskmat...
Annars har det kommit en del lamm, ungefär hälften har lammat och hittills har allt gått bra. Till och med bortbytingen börjar bli accepterad av sin mamma, även om han fortfarande behöver stödmatas. Alla andra har fått friska lamm och utan komplikationer. Måtte det fortsätta så.

I träningsväg står vi och stampar just nu. Både själva träningen och tackorna. Sedan jag sålde en del och har en liten träningsgrupp kvar beter de sig som oinvallade idioter. Jag går där (mer om det senare) och tragglar och intalar mig att Four lär sig en massa saker, även om vi inte alls kan träna på det jag hade tänkt.
Idag lät jag Four vila och Rom fick ta ett ordentligt snack med den tacka som är mest vrång.


jag provar att lägga ut en filmsnutt direkt från mobilen också på upplösningen av det snacket

Nu går tackan undan bättre...

Apropå går så går jag bättre på foten nu. Den svullnar fortfarande och gör ont förstås. Men det blir långsamt bättre så det är väl som med tackorna, tålamod som gäller.

Nu är det dags att mata lamm igen...



Inga kommentarer: