onsdag, april 15, 2009

dopade är vi allihopa ;-)

Ja, hej och hå...
Zeke fick ju en Back on Track-filt för en tid sedan. Efter att några personer på jobbet testat den mot allehanda krämpor gjordes en samlad beställning av filtar, knäskydd, vadskydd och armbågsskydd. För säkerhets skull drog jag till med att Zeke nog skulle ha ett täcke i alla fall - trots att hans matte är så usel på att använda dylika ting. Det kan vara bra att ha om det är ruggväder eller om han får träningsvärk i Skottland, tänkte jag.

Idag fick jag se den här länken http://www.skk.se/ovrigt/hundvast20090414.htm
Jamen, lysande! Då vet jag ganska många hundar som är dopade... Undrar om filten också är doping? Tur att inte jobbkollegorna tävlar inom SKK, då hade de varit dopade allihop.

Just nu har jag en vetekudde (med får på) på min onda rygg. Undrar om det också är doping? Jag brukar sova på Zekes hundfilt de nätter ryggen är extra bråkig så jag är definitivt dopad. Tur att jag inte försöker prestera något :o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har försökt läsa "ifatt" lite bloggar eftersom jag inte haft tid på sistone. Har just undrat varför jag inte sett något om lamm i din blogg, om jag helt missat det. Nu förstår jag. Jag är ute efter en vit bagge (eller en vit tacka), kan det tänkas att du kommer att få någon sådan?/Mona

Anonym sa...

Kan bli kul att se när du kommer inklämd i Zekes täcke, hi, hi. ;)
Hoppas ryggen kryar på sig själv skulle jag behöva något för mina armar i dag.
Jag och grepen har rensat hagarna på vinterns foderspill. Tror det blev ett par balar med blöt, tung hö. / Heléne

Anonym sa...

Klart vi e dopade hela högen. Här är ju en B&T fan av stora mått och spec Billy. Alltså det står ju inget i SKKs skrivelse om filtarna. Bara om "väst" vad tusan inte visst jag det var väst B använder, har ju trott hela tiden det var ett täcke ju. Så filten kan väl få ligga kvar i hundburen i bilen, eller man glömmer helt enkelt å ta bort den. Eller man kanske inte vet att det är en B&T. Eller eller ..... Löjligt beslut e de iaf.
//Kitty