söndag, april 26, 2009

Många åttor


Jag har köpt 8 st pallen Evert som tjänstgör som stora stadiga koner. Zeke har nyss invigt dem. Rom har tränat några hämt o så har han föst en bra stund. Lexa hade 97 ! poäng i går o 88 idag så coachen är ganska nöjd :-)

5 kommentarer:

Ewa sa...

undrar vad hon i kassan tänkte när jag kom och skulle betala mina åtta illgröna pallen Evert.
-"varför köper man åtta så gräsligt fula pallar?"
-"ska hon ha dem som köksstolar?"
-"har hon ingen kompis som kan upplysa henne om att de är fula?"

Men nästa person i kön var just en kompis. Heléne köpte 6 st pallen Evert. Lika gröna :-)

Anonym sa...

Just precis. Lika fult illgröna. Tror vi skulle platsa i ett inredningsprogram ;-) Det som slog mig i kassan var, köper folk sådana här för att ha i hemmet??? Hur ser det då ut hemma hos dom???
Är jag så hemskt ute att jag inte fattar att de är trendiga och snygga?? Och i så fall tror jag kassörskan såg oss som riktigt medvetna trend- nissar.
Fnissade gott när jag läste att du tränat hämt med Rom. Varför då, undrar andra läsare??? Jo, vi skojade lite om det i helgen och sa, -Tänk om vi bara tränat lite mera hämt med Rom. Då skulle vi kunna efteranmäla honom på VP´t och komma hem med TVÅ godkända hundar. Det hade varit kul. Men det finns ingen anledning att skynda, forcera eller hasta. Fråga mig, hi,hi.
Han kommer, var så säker!
Men, om MEN inte varit och om OM, hade varit visst hade det överraskat? :-)
Tusen ,tusen tack för sällskapet i helgen. Det var guld värt. Både för trevnadens skull och för coachandet. Sen får vi inte glömma alla diskussioner, tankar, idéer och analyser vi hade för kommande träningar och prov. Dessa måste vi sätta i verket. Sköt om er. Ska nu ut och hot´ta upp åkern med lite Evert pallar. Ring och tipsa Hem och Design för ett hemma hos reportage, hi,hi Heléne

Anonym sa...

Ja du måste fått ännu konstigare blickar än jag fick när jag köpte 70 porslinsmuggar "pokal". "Oj så många" sa hon i kassan. "Ja vi ska ha dem som priser i en hund tävling" hmmm måste säga att hon såg inte ett dugg klokare ut sen ;-)
Hur gick det med skinnen?? Fick du behålla dem?
//Kitty

Mackan sa...

Färgglatt är vårens melodi i modevärlden. Sååå, ni får de modernaste fårhagarna i hela dalarna.

Bra coachat i helgen hörru ;-)

Hm..vad ska ni göra med pallarna. Klicka in fåren att stå på dem med frambenen och snurra bakbenen för bakdelskontroll eller att kliva upp och balansera med alla fyra klövar på dem. Aha! Nu vet jag! Ni ska ställa ut dem som en ruta och kon innan för elitmomentent sändande till kon och sedan vidare in i rutan. Där ska bässen lägga sig och vänta på att hunden går en trekant förbi och sedan ropar på fåret som då ska springa fort till hunden och gå fot som avslut. Haha, läckert. Filma när ni är klara.

Anonym sa...

Jag har jättemycket nytta och glädje av mina Evertar också.
Min hage är dock hottad med illgula
Dom står där man ställt dem även när det blåser hårt. Kanon !
Anita