fredag, april 03, 2009

min rygg och jag...

... ska gå och lägga oss nu. Jag har drabbats av lite efterverkningar från en av tidiga veckans kalvanfall. Antagligen har jag sträckt mig men för att lindra plågan lite har jag sovit på Zekes hundfilt några nätter och banne mig, så bra det känns på morgonen.
Zekes hundfilt är en Back on Track-filt. Rekommenderas varmt eftersom den kan användas till nästan alla krämpor.
Tanken var att den skulle hålla hans muskler i trim när han ligger i bilen, före och efter tävling. Men filten har hittills använts till lite av varje. Den har gått på dirkulation på jobbet och nu har vi gjort en samlad beställning.

Imorgon åker jag, Rom och fåren på kurs. Zip Trattman får också följa med eftersom han behöver rastas och Hussen är på Ålandsbåten. Det ska bli kul att komma igång lite. Jag tog ut Rom och Zeke och körde dem c:a 5 minuter var men det är för mycket snö och fåren vill inte gå.
Nu säger SMHI 10-15 grader varrmt och sol i morgon så jag kan meddela att jag ser fram emot att sitta i en södersluttning och titta på fina (och leriga) hundar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Väntar otåligt på rapport.
Heléne

Yvonne sa...

Hej Ewa
Här börjar snön försvinna i rasande fart. Vi hade 17 gr i går och nu på morgonen lyser solen igen. Så snötäcket får se upp.
Tranorna har anlänt.
Flugorna täcker väggen i solen, gårdsplanen är hur skitig som helst.
Tjurar ska man inte leka med, du får vara försiktig.
Back on Track har jag använt på hästben men inte annars, vore kanske nåt för min rådbråkade kropp, var beställer man en sån filt. Eller kan jag haka på er beställning?
//Yvonne

Anonym sa...

TACK för att du finns och dina värmande ord ;-) Det hjälper en hel del att ha vänner med i båten ...
//Kitty

Anonym sa...

Ska bli intressant att få läsa om kursen som Rom ska gå på.
Äntligen börjar snön ge med sig så att vi kan träna på ytor igen.
Saknar er.
Ewa o Tea