måndag, juli 13, 2009

kursat, målbildat och hittat

Pust, det där med att ha två kurser på raken är inte att leka med, men det har gått riktigt bra idag. Många fina hundar och under kvällspasset tog jag fram mitt triumfkort. Efter att ha tjatat på flera av eleverna att det är dags att ställa krav på hundarna och skapa ett grundmönster som de har att luta sig emot senare (mycket enkelt grundmönster i teorin med pyssjanden, smackanden och klapp på benet). Alltså handlar det om att ha en tydlig bild av hur det ska se ut. Vem är bättre lämpad att visa det än Rom? ;-) Jag körde honom lite med bara grundljuden och med hjälp av min egen position och eleverna var mycket imponerade.

Sedan lovar jag att det var fullt fokus hos samtliga ekipage som tränade efter förevisningen :-)

Här kommer en bild av en annan hund som skulle kunnat förevisa hur det ska se ut, syster Kim. Ja, de är stöpta i samma form men Rom är ett par storlekar större...

sockertopp :-)



men få se, är hon inte lik någon? Är det inte något i den blicken som är bekant? Kan det vara...


När jag kom in från kursen hittade jag den här figuren. Den hade flyttat från sitt bo i klösmöbeln och låg i en biabädd. Varelsen flyttades tillbaka till klösmöbeln, vi får väl se hur länge hon stannar. Eventuellt är hon tingad men det går bra att anmäla intresse om någon vill ha en go katt.

Hon ser ganska fånig ut eftersom hon inte har någon svans...











2 kommentarer:

Anonym sa...

Fånig!?? hon är ju ursöt!
Heléne

Lisbeth sa...

There´s something in the eyes.
Såg det direkt. Hoppas vi ses snart säger både far och jag.