onsdag, mars 10, 2010

kolla!

kameran får vara med ;-)
Först, jag har ju lovat ut en rapport om Rom och grisen. Stackars (?) Rom har aldrig ägt en pipleksak i hela sitt liv. Hans matte gillar inte pipleksaker. Däremot; den här grymtande grisen kunde jag inte motstå...
de enda pipleksaker Rom haft är katter. Till exempel Beatrice Gullefjun Långstrumpså fort hon piper så släpper Rom och tar nytt tag. Han såg därför väldigt rolig ut med sin grymtande gris eftersom han spottade ut den så fort den lät... Nu har han kommit på att det är ok att fortsätta tugga på den.
En anledning att jag inte kunde motstå grisen var lappen som hängde i dess öra den ser ju ut som Rom :-) och att han är cute och Best friend visste vi ju redan ;-)
Beatric, denna underbara katt är datorintresserad.
Här försöker hon sig på att spela Jewelled Blitz. Jag måste nog skaffa en touchskärm till henne. Chatta kan hon redan...
Men dra något gammalt över dig!
... eller en hundfilt
I helgen var jag, Marie och sex hundar ut på promenad i det ljuvliga vädret. Gänget var inte så lätta att fotografera...

Misty spelar död eftersom Marie bråkar på någon annan hund (svårt att säga vilken), Vilda ser riktigt väluppfostrad ut, Scott har hittat ett spår och lämnar sin plats, Zeke luktar på något intressant, Bud visar sig från sin bästa sida och Rom har fått syn på något annat. Snyggt!


4 kommentarer:

Monika sa...

härligt djurliv :-) Tycker mig känna igen vissa delar :-)

Yvonne sa...

Hejsan
Den färgteckning på katt vill jag HA.
Hoppas att det kommer en sån i år, eller nästa, eller nästa.
Yvonne

Linda sa...

Rara bilder på Rom & grisen! Hoppas allt är bra med er :)

Anonym sa...

Åh, lyckost Rom! Jag skulle också vilja ha en rosa pipgris men min matte säger att jag bara gör sönder den på tre röda... suck! Kan jag rå för att det är så dålig kvalité på saker och ting? Nej, då håller katten för ruffare tag. Och jag bryr mig den i, om han piper till. Lite ska väl dom egotrippade livdivorna tåla. Har du tänkt på att vi inte alltid behandlas lika, katter och hundar? När katten vallar ropar matte:
-Yes, en mindre! när den gör sitt inrus och biter den lilla musen till döds.
Men när jag bara tänker nagga lite i kanten på en tacka blir hon hysterisk.
Konstigt?
Katten hemma kommer och går som han vill medans jag måste hålla mig på tomten och får bara gå längre om det är någon tvåfota med.
Katten hemma har maten framdukad jämt. Själv serveras den två gånger/dag. Punkt! Och om jag inte äter då, åker den bort.
Och titta dig bara omkring. Er katt får tydligen spela dataspel helt på egen hand. Hur många gånger har du fått leka med fåren eller tjurarna?, på egenhand?
Nej, bit du lite till på katten och vore jag dig skulle jag stampa lite på den också. Lover att det ill-pips då, fniss.
PS. Hälsa doggen under filten att han syns. DS //Lexa