söndag, maj 13, 2012

så mycket sämre

Idag bar det av till Heléne för lite träning. Det kändes som en evighet sedan jag var där, och när jag började träna kändes det som det var en evighet sedan jag körde hund :o)
Zeke började och jag kunde inte förmå mig till att hitta någon inspiration till att träffa grindar eller hålla linjer. Försvarsmekanism, troligen, för som han gick idag hade ingen inspiration i världen räckt. Inga flanker alls! Däremot tar han bromsen riktigt skapligt, men det hjälper ju inte när det inte går att styra. Det tar bara längre tid åt fel håll ;-)

Rom verkar ha tappat bort förmågan att fortsätta ut för att leta djur, när de är dolda, men det lär väl gå att träna på. För övrigt gick han helt ok, jag styrde helt käpprätt och han gick precis som jag bad honom. :-)

Annars präglades eftermiddagen av många diskussioner. Det kändes som jag var bättre på det idag ;-) Tur att man kan kompensera med andra färdigheter när den ena brister... Lexa knatade på bra. Hon och Zeke har en egen klubb med dåliga flanker, men i det stora hela är hon väldigt på rätt väg. Det gäller för övrigt Jovi också. Det ser oengagerat och lojt ut men det finns inga djur som inte går undan henne. Det är bara hennes matte som inte uppfattar den energi som finns där.

Nu behöver team Samuelsson träna på nöt! Debut om en och en halv vecka och noll träning...

2 kommentarer:

Helénes klotterplank sa...

Man får vad man begär, var det någon som sa.
Måste ha varit en man.
En kvinna skulle fattat att begäret inte alltid är det man i handling och ord beskriver utan påverkas också av intuition, känsla, bilder och tankar i den egna hjärnan ;-)

Ewa sa...

Hej och hå, det är något i primalhjärnan som gör att det kommer ut idiotiska signaler... Ikväll är det Ola-Conny och Morgan på teve, de påminner mig om ett par andra djupingar som ocksa har problem med kommunikationen ibland ;-)