söndag, juli 19, 2015

Bråfors dag 2

ja, vad ska man säga. Four går fint och vi måste lägga lite fokus på delningarna...
Idag fick han ett inspel och skar framför mina fötter. Han spejade åt vänster och såg ut att bli för vid så jag tog in honom närmare mina fötter och så startade han som den lilla vessla han är till höger, på mitt Nej! (jag vet inte om jag ens gav vänsterkommando där) slog han vänster och sökte sig ut i en fin utgång. 10 poäng adjöss där.
Men sedan... Rackarns så fint han gick. Stadigt och med bra rulle på djuren, jag höll mig till linjerna och när vi kom till delningen hade jag en lite trasslig grupp eftersom det var ett bagglamm som inte var så pigg på att hålla sig till tanterna och ingen av tanterna var intresserad av honom heller. Men jag fick en lucka - Four tvekade och så var de ihop igen. Två gånger. Tredje gången såg jag ut att ha en stooor lucka och då kom han in, om än tveksamt och lite oengagerat. Delningen blev i alla fall godkänd och sedan rann fåren så prydligt genom rännan.



-10 på utgången och -9 på delningen. Sedan slarvade vi visst bort en poäng på framdrivningen också, men för övrigt full pott och det räckte till 8:e plats. Om inte om hade varit... Men vi sparar väl på fullträffen, den verkar inte vara helt utom räckhåll...

Nästa start förväntar jag mig ingen fullträff. Det är dags för lilleman att debutera i IK-2 till helgen och då kan vad som helst hända. Men det ska bli roligt! (tror jag)
Sedan är han anmäld till ett par IK-1 helgen därpå, men där är det överanmält så vi får väl se om vi får vara med. Sedan tror jag inte att vi kör fler IK-1:or. Nu är det dags för större uppgifter och utmaningar. Jag är ringrostig som tusan på att köra långa fråndrivningar så vi har nog lite att putsa på, både han och jag...





Inga kommentarer: