tisdag, september 12, 2006

ett resande folk

Det är ingen stor risk att husfolket här hemma tröttnar på varandra den närmaste tiden. Här är ett axplock ur kalendern framöver: Imorgon åker jag till Stockholm men det är bara över dagen, kommer hem sent med sista tåget. Till helgen är jag, Zeke och Bud i Bråfors från tidig lördagmorgon till söndag kväll, när jag kommer hem ska jag rapportera in resultaten i Vallreg. På onsdag åker Ulf till Idre och jagar älg, kommer hem på söndag. Måndagen efter åker jag till Köpenhamn och kommer hem tisdag kväll. Sedan är det lugnt fram till helgen när jag ska vara i Skinnskatteberg och vara med på unghundarnas arbetsbeskrivningar på lördagen och på söndagen är det styrelsemöte i Bråfors (och så hoppas jag hinna träna lite innan). Helgen efter det åker Ulf iväg på nästa älgjakt och är borta drygt en vecka. Den sista helgen när han jagar älg blir det lite körigt för då ska jag vara i Enköping och vara funktionär på våra tävlingar där. Veckan efter det åker jag på kurs med Bobby Dalziel torsdag-fredag och sedan är det skapligt lugnt. Bara ett LP i Bråfors och en Instruktörsutbildning Steg 2 de närmaste helgerna... Men då vet vi förstås inte om Ulf ska ut och jaga älg några helger också...
Pust!

Eftersom tid verkar bli en bristvara framöver ska jag gå ut och träna lite. En skogspromenad ska jag väl också hinna med. Utan katt den här gången, hoppas jag. Ja, där rök mitt rykte som tuffing uppenbarligen - se Monas kommentar till gårdagens inlägg. Jag gillar inte när katterna sitter i skogen och skriker. Jag har någon larvig idé om att de drar till sig rovdjur... Eftersom kattskrället inte tänkte gå hem utan oss och eftersom hon gick så långsamt när hon följde efter oss så fick det bli färdigpromenerat för den dagen. Idag ska hon vara kvar hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, hinner du andas mellan varven? Men och andra sidan vet jag hur det är. Jag var där själv innan vi blev sjukdomsdrabbade. Måndagar-lydnadsträning, tisdagar - vallning, onsdagar-vallningskurs, torsdagar-lydnad, fredagar- skogsarbete+lydnad, söndagar-vallning. Men skoj är det, och det är väl därför man orkar.
Nu bara väntar jag. Och väntar, och väntar.... tänk om det inte blir....
Det är lite skärrat läge. Ska man börja hoppas och planera eller ska man inte...??
Heléne