lördag, september 09, 2006

ordningen är återställd

Husse är hemma igen, Scott får komma in när de andra är kvar i hundgården och han fick en macka ur ryggsäcken... Scott gillar sin husse, tror jag ;-) ...

Förutom att husse är hemma så firar vi att mockningen av fårboxarna är klar. Ja, jag vet, det borde varit gjort för länge sedan och jag har massor av ursäkter på lager till varför det inte blivit gjort tidigare. Jag ska bespara er dem... Men nu är det gjort :-)

Imorgon åker vi till Gunilla och tränar. Zeke ska med och Bud - men Gunilla envisas med att kalla honom Bad med engelskt uttal vilket förmodligen hänger ihop med att hon var instruktör när vi gick nybörjar- och fortsättningskurserna ;-) Vi ska träna lite tävlingsmässigt; ställa ut får till varann och för oss andra så är det nyttig träning på andra får. Gunilla får stå ut med att det är de gamla vanliga fåren... Honvar å andra sidan här och tränade i onsdags så hennes Lyn har redan haft en chockartad upplevelse den här veckan... Mina får upptäckte genast att Lyn inte täckte upp draget och drog tillbaka till fållan. Lillehund sket fullständigt i mina Liggkommandon och räddade situationen ;-) Han har plötsligt fått en massa vaktmästarfasoner för sig när andra tränar och då lyssnar han inte alls. Jag törs inte bråka för mycket med honom om det - de där "fasonerna" finns det stor anledning att vara rädd om och jag törs inte riskera att han tror att han absolut inte får stoppa djur, så jag har bestämt mig för att lösa problemet med koppel eller rep i första skedet och bara se till att han blir kvar där han ska vara. Jag tror fortfarande att jag kan nå honom och rätta till olydnaden ;-)

Ikväll är det nostalgiafton på teve; både Fyra bröllop och en begravning och Grabben i graven bredvid. Jag har sett båda ett antal gånger men de är värda att se om ;-) igår var jag och Birgitta och hennes pojkar och såg Offisde på bio. Det var inte igår (jo, det var ju precis så det var) jag var på bio. Filmen var klart sevärd och jag hade väntat mig mer fotboll och Åshöjdens BK och mindre relationer, men det är väl trevligt att bli överraskad. Så länge Jonas Karlsson är med behöver man inte bli besviken :-)

Inga kommentarer: