fredag, september 29, 2006

var tog hon vägen, hon med uppdateringarna???

Jag har fått mycket positiv feedback på att jag varit så flitig med uppdateringarna så jag har undvikit att skriva nya inlägg den här veckan så ni inte skulle vänja er... ;-) *jag ljuger så bra...*

Jag har helt enkelt inte haft tid, datorn har över huvud taget inte varit igång den här veckan. I helgen var vi i Hedemora och tittade på Unghundscupen och Sverigecupen och på måndagen åkte jag till Köpenhamn, kom hem sent tisdag kväll. Onsdagkvällen tillbringade vi i skogen, snitslande väg till älgpass långt ut i ingenstans. Igår kväll var det styrelsemöte och idag... kors i taket, inget planerat!!!

Det har skett lite förändringar i vår kattflock. Mette, gullfian som fick så mycket stryk av de andra katterna, har flyttat till Maria och Mats och ska vara förste råttfångare hos dem. Hoppas att hon finner sig tillrätta. Trots att jag vet att hon kommer att få det mycket bättre där (annars skulle jag förstås inte flytta henne) så kände jag mig som en förrädare som skickade bort henne från den enda miljö som hon kände till... Mette är en social och gosig katt så egentligen tror jag att hon kommer att klara flytten galant men som Mona konstaterade under ett tidigare inlägg; jag kan vara riktigt fjollig med mina katter och i synnerhet med Mette... Nåja, nu är hon flyttad så nu håller vi tummarna. Eftersom det blev en katt mindre här på gården kommer vi att spara Carl Philip istället (hur skulle det se ut att bara ha tre katter???)

Imorgon ska vi i lokalklubben ha unghunds/arbetsbeskrivning så jag ska vara med och ha synunkter på de hundar som gått kurs hos mig och Gunilla och så hoppas jag att vi hinner titta även på småttingarna i Lillehunds kull, det kommer att finnas fem stycken ur kulle på plats. De är inte klara att beskriva färdigt men första delen kan man ju fylla i på dem. I vilket fall som helst kanske vi hinner träna lite ;-) Zeke har haft vilovecka så jag dammade av honom nu ikväll. Att det ska vara så svårt med höger och vänster?!

Sist jag skrev här beklagade jag mig över städningen och till slut så fick jag upp farten men nu är det för 17 dags igen :-( *tråkigt* Det stämmer som Ann skrev om bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete men ibland är det skitigt inte bara i hörnen... Ganska ofta, faktiskt. Ikväll är jag i alla fall ledig, det får bli en annan dags bekymmer.

Inga kommentarer: