tisdag, september 05, 2006

ingen som tränar?

Jag har surfat runt bland bekantskapskretsens bloggar och hemsidor men det verkar inte vara någon som tränar (eller ockås är det precis det de gör eftersom de inte uppdaterar?). Jag är så nyfiken på främst kursdeltagarnas hemma-träning - om övningarna fungerar på hemmaplan? Rapporter från Skåne tyder på att det går bra för Kitty och Billy som fått några små konsultråd.

För er lite närmare har jag funderat på om jag ska erbjuda en kortkurs (typ 5 tillfällen) där vi i huvudsak ägnar tiden åt sådana attitydövningar och väldigt mycket diskussioner. Finns det intresse för det så hör av er så ska jag göra upp med vår utb.ansvarige.

Nu är det dags för Morden i Midsommer. Hundarna har laddat med varsitt tuggben så nu ska jag inta soffan. Carl Philip gör mig kanske sällskap så jag slipper bli mörkrädd ;-)

Idag har jag hämtat skrivaren/faxen/kopiatorn från reparation, eller rättare sagt utbyte. Det är kort livslängd på dem - en vecka hade jag den förra och nu har jag en ny igen. Vi får se hur länge den här tänker stanna hemma. Färgpatronerna hinner torka mellan alla resor...

6 kommentarer:

Anonym sa...

det låter bra med en 5 gångers kurs ewa. det är bara att köra
hälsn
gail
en som tränar sina hundar

Anonym sa...

*skäms* jag har inte hunnit träna något på attitydövningarna än. Hade tänkt att ta dem ikväll. Det är ju märkbart att mörkret faller på tidigare nu :(
Kursen låter kanon - och jag och Greia är jättegärna med!
Anneli o Greia

Anonym sa...

Vi vill vara med!
Heléne o Tyra

Olssons sa...

Hej Ewa!

Jag tränar. ..kom nyss hem;-))

Anonym sa...

Mina bässar vete sjutton om jag kan köra attityd på, de springer bena av sig ganska gärna...Amanda är inte halt längre iaf.
Körde kort häromdagen och då kan man säga att det var en slags attitydträning. Skippo rusade efter Bruna (första gången han rusade efter MINA får) och jag jagade homom och @%*#. Sen gick han MYCKET lugnt och fiiiiint! Då slutade jag.
Sen har han varit duktig på att mota bort dem från grinden och foderhäcken så jag kan gå in med skottis full av hö. Det är typ den vallning jag hunnit med denna sträiga vecka. Jag vill men vet inte om jag hinner vara med på kurs, för jag förmodar att den blir på helgerna...? Hälsar Mackan

Anonym sa...

Hej Ewa!
Vi tränar för fullt. Du har bara inte hittat vår blogg ;-)

http://www.blogtown.se/blog.php?id=Finnbogardens

Kram Maria & Smilla