måndag, september 04, 2006

storbonde

Märkligt... När vi ska fylla i SAMblanketten för ansökan av eu-bidrag är det minsann inte stora åkerplättar vi har men när man ska traska över dem och det klafsar om gummistövlarna, då lovar jag att man känner sig som en storbonde... Flyghavrebekämpning ingår i bondens vardag den här årstiden - i alla fall den här bonden. Nu har jag i alla fall traskat över åkrarna och dragit upp ett antal strån så nu kan jag pricka av en punkt på att-göra-listan. Tyvärr är det många punkter kvar på den listan...

Mitt i traskandet kom det förutom en kort regnskur ett sms från vännerna som gör något roligare än plockar flyghavre i regnet, nämligen är tre veckor i UK och tävlar. Idag hade det dessutom gått bra, både Peters Ville och Tommies Dave var placerade idag, grattis grabbar!

Småkatterna blir allt mindre utekatter som bor i härbret och allt mer livsnjutare som vet att sängen är bekvämaste stället i huset ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ewa!

Du ska inte behöva traska och klafsa omkring, någon annan kan väl göra det? Jag önskar att jag hade en lika förstående matte som du verkar vara. Du har helt rätt i dina kommmentarer i min blogg!! Du kan verkligen hund :-)

Många kramar från Ratt-Hozz

Ewa sa...

Någon annan är inte hemma :-) Någon annan jagar älg i Krokom...
/Ewa