onsdag, september 12, 2007

if you can´t beat them...

tisdagar... höst... Visserligen inte november ännu men det är ju bara en tidsfråga... Vad göra? Tisdagar kommer det förmodligen att fortsätta vara, minst en i varje vecka, så här gäller det nog att gilla läget och ta lite positiva initiativ. Igår testade jag med en påse lösgodis och för all del ett glas vin till pastagratängen, och jodå; visst blev tisdagen liiite trevligare.
Nu har jag en bättre plan (än godis och rödvin)! Jag ska försöka att planera in att jag ska kunna sluta lite tidigare på tisdagar och göra mina träningskompisar sällskap. Jojomen, jag har blivit erbjuden att träna med Heléne och Ewa och de tränar huvudsakligen på tisdagar och söndagar. Det var lite upptaget på söndagsfronten ett tag men tisdag eftermiddag borde gå om jag bara kan planera jobbet... Värt ett försök!
Jag skrev i ett tidigare inlägg om de fina presenterna som jag fick av kursdeltagarna. Fatta att man blir glad när man får en blomma i norra Europas snyggaste ytterkruka!







och fatta att Bud är ohyggligt mallig över sin påse med smaskiga kex, påsen är dessutom prydd med rosett:

Toppentack igen!
Jag tänkte att Camilla Läckberg och "Isprinsessan" skulle få göra mig sällskap när jag mockar ut fårboxen men till mitt stora förtret är det en sådan där knäpp ljudbok med .exe-filer som gör att den drar igång automatiskt i cd-spelaren och jag fixar bara nästan att få över dem till mp3-spelaren. Igår lyckades jag, trodde jag. Men eftersom det var tisdag så visade det sig att det bara var de första sex spåren av femton från första skivan som var med - och så hela cd2... ? Fattar ingenting!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm sa jag inte att det var komplicerat med Mp3 ;-)
Ursnygga presenter!!!
Ska avslöja en sak, onsdagar blir riktigt hippa med ett glas vin de med ;-)
Kram, Kitty

Anonym sa...

WOW!!! Vilka underbara presenter!! Jag förstår att du vill ha kurs!
Ja, fy Ewa, jag hade också en tung tisdag...
Nu börjar det...
Är det för att vi bor på landet där det är mörkare? Och för att vi (till skillnad från många av våra hundtränarvänner) jobbar HELA dagarna?!?!
Ha nu en skön helg i Hedemora (förmodar jag?).
Själv är jag så nervös så jag kräks snart. Vilket skämt att jag ska iväg egentligen. Men jag får ju träffa mycket härliga hundar och människor iaf.
Hälsar Mackan, din elev på nätet...hihihihi
(måste jag också göra blomkrukor då?) :O