måndag, september 24, 2007

sorg

Jag fick ett mycket sorgligt telefonsamtal idag.


Lennart har tagit ett vädligt osjälviskt och tungt beslut och (Gerry) "Fleet" har fått somna in för gott. Något gick snett efter diskbråcksoperationen och de sista dagarna hade Fleet mycket ont. Lennart har gjort allt för den här hunden och nu fanns det inget annat han kunde göra för sin bästa vän än att låta honom slippa smärtorna. Jag vet vad Fleet har betytt för honom och jag lider så in i hel-e med Lennart idag.



Kroksjöns Gerry "Fleet" - med en djurkänsla och ett förutseende som inte alltid var till hans fördel på tävlingsbanorna, men vilken klippa i arbete och utställning av djur...

Nu hoppas jag att hans härliga avkommor visar framfötterna framöver och går vidare i avel. Den fina djurkänsla som Fleet nedärvt är absolut värd att satsa vidare på. Sorgligt är det att han inte fick fler tikar... Kört hårt, syskon! Zeke lovar att han ska göra sitt bästa ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Sååå trist, var det Zekes pappa?
Tänk om alla hundar fick leva för alltid .....
Kolla in "regnbågslandet" på nätet,
både sorgligt och hoppfullt...
Mailar dig om det där med "mamman" ;-)
Misströsta inte om tävlingen, DU vet ju att lillehund inte gjorde fel ju!
Vi höll faktiskt på att missa fållan på VP:t om inte B gjort en super räddning. Precis när de skulle in i fållan smet en liten ungtacka utanför (tror hon hade taggat in sig på det med en gång å då satte nog B lite extra tryck på henne ...). Alla var inne utom den, B gjorde en super rusning, en viiiid sväng för att inte störa eller putta ut de som var inne, hann före henne till klockan 10 på fållan och plockade in henne sååå snyggt och snabbt så de andra där inne inte ens hann märka att det hänt nått ;-) Peter Ardbro berömde och sa att det var en himla snygg räddning värd extra poäng (men tyvärr fick han ju dra av lite i stället ;-) Rutinerat sa han ;-) (och matte blev stolt *L).
Dessutom sa han " vad har hänt med den här hunden " (sist han såg honom var hos Jonas och det var då han jagade en tacka rakt in i ett hinder ......).
Kram,
Kitty