lördag, april 22, 2006

lite ditt och datt och många inlägg på en lördagkväll

Jag lyckas inte få med mer än en bild i varje inlägg så idag blev det fler inlägg. Jag hade tänkt uppdatera Fårens sida men Frontpage vägrar att spara det jag gör så det var lite svårt ;-)
Några bilder från idag i inläggen längre ner.
Vi har tränat också. Bud skulle vara vaktmästare men hade svårt att acceptera att de andra klarade sig utan hans hjälp så han fick flytta in i groventrén;-) Zeke skötte sig bra. Han blev lite stirrig när Tuulas Maggie var stökig, jag sade till Zeke att sådär vill jag inte ha det... och han blev lite tittig och tramsig när vi började träna... SÅ lättpåverkad den lille mannen är!!! Nu har jag hittat några metoder som jag tycker fungerar, så det känns inte som något stort problem. Jag ska stämma av dem lite nästa helg när vi går kurs för Eva Hallberg, det ska bli skoj!
Förra veckan testade jag att köra "hörnet" med Zeke för att få till bättre flankeringar. Det var inte alldeles lätt att få honom att förstå eftersom han börjar glo på mig när han inte förstår och det var ju inte precis det jag ville ;-) men han knäckte koden och vips; så flankar han mycket bättre (uan att jag egentligen tryckt ut honom). Häftigt! Jag har fortfarande en envis idé om att han kommer att ha en naturligt mycket bra avstånd till djuren så jag är väldigt försiktig med att trycka ut honom. Jag vill ju inte ha en hund som för utgångar genom sju socknar... ;-) Gillar Zeke!!! Han är dyr :-)
jag gillar min kamera också... här har ett av lammen hoppat in i höhäcken och provsmakar lite

1 kommentar:

Anonym sa...

Det som om våren är på full gång uppe hos er oxå. Såååå gulliga lamm, bara tanken på att äta upp dem....................!!!
Nu är våra bää klippta iaf, jag började med handsax men blev räddad av grannen Lena som kom med sin nyinköpta oster maskinsax sen var resten klippta i ett huj (å kul var det ;-) guld värt med sånna grannar ;-)
OCH vi ska få utöka vår hage liiiite iaf ;-) vi får se när de plöjt för majsen hur mkt mer de kan tänkas lämna (så vi kan ha ett par bä till iaf kanske ;-)
Kram, Kitty