måndag, april 17, 2006

slut på påsken

Vilken härlig påsk det varit, påskafton bjöd på ljuvligt väder, påskdagen var lite gråare men helt ok och idag är det strålande sol igen :-) Zeke och Bud har tränat varje dag. Jag har börjat vissla högersignal till Bud nu *kors i taket*, än fattar han ingenting men det kommer nog... Annars har han gått bra, han känns pigg och fräsch och igår när jag skickade honom på ett par längre utgångar såg man på långt håll hur glad han var för att få springa långt och stort... :-) Dessutom stannade han fint bakom och tog styrning bra på framdrivningarna... Kul att träna Buddsingen när han är på det humöret ;-)
Zeke Lillehund kämpar på för att göra sin matte nöjd. Han ser loj och seg och lite ointresserad ut men han tappar inga djur. Vi har testat att dela av flocken och han får hålla ett par får och då ser han minsann inte ointresserad ut ;-) Han är jätterolig att träna, det gäller nog bara att låta honom ha lite roligt ibland utan att jag styr upp honom hela tiden. Det enda som händer när han får valla efter eget huvud är att han så småningom traskar iväg med fåren i en käck fråndrivning :-) :-)

Min dator bär sig lite märkligt åt... :-( Har kört virusscan på den men hittar inget. Vad trött man blir när saker krånglar. Dessutom måste jag göra en större insats med bokföringen inför deklarationen och då är det bra om datorn funkar. Den fungerar visserligen men hänger sig ibland...

1 kommentar:

Anonym sa...

Glad efter påsk ;-)
vet hur de e när de krånglar........skrev dagboksinlägget från vallkursen och la in bilderna TRE ggr (nån stans kändes det som det nääästan passerade tålamodsgränsen ;-)
Men men berättelsen kanske bara blir bättre av att bli omskriven några ggr haha
Klart han e trefärgad lillehund, syns ju tydligt på bilderna ;-)
Ska du åka å kolla på lydnads SM i Uppsala? Vi ska dit iaf och har B och Zas med oss. Di store får va på pang då.
Kram, Kitty