onsdag, oktober 13, 2010

film och mörka kvällar

Här är länken till Roms första start i Stjärnhov. Den är ett bra exempel på att någon flyttat framdrivningsgrinden... Resten är helt ok :-)

Annars präglas dagarna av bråttom hem för att hinna göra något ute innan det blir mörkt. Igår var det Sarah med Gråå som tränade och idag var det Marie och Hedvig. Det är så roligt när de gör sådana framsteg :-)

Imorgon bär det av på en tripp med jobbet ett par dagar så den älgjagande Hussen måste komma hem från den ena jakten och övernatta hemma, men det passar nog bra eftersom han ska byta till jakt nr 2. Till helgen drar jag och Zeke till västkusten för att tävla så då får Hussen hålla ställningarna här hemma igen. Inte tröttnar vi på varandra i alla fall... Efter den här helgen ska det i alla fall vara lite lugnare. Sedan kanske det bara är en aktivitet per helg några veckor.

Till er som har följt mitt ytterst långdragna kamerainköpsprojekt kan jag meddela att det nu är en kamera på väg till mig i posten :-) Jag saknade den idag när det låg tre rådjur och vilade i sista solstrålarna - alldeles bredvid vägen. En härlig bild!

Inga kommentarer: