fredag, oktober 22, 2010

ingen väckarklocka!

Nu ska jag gå och lägga mig. Utan att ställa väckarklockan. Det var längesedan. En arbetshelg värd namnet står på agendan - vi har en del att fixa efter alla bortahelger och eftersom Hussen ska operera en hand i början av november och sedan vet vi inte vilka maskiner han ev. kan köra så har vi en del att ställa i ordning

Idag har jag varit på begravning Jag måste säga att prästen var suverän; jag tror aldrig att jag hört ett så personligt griftetal. Det var trevligt att träffa Lena och Pia, men det hade förstås varit mycket trevligare om det hade varit någon annan orsak.

Jag är sjukt nöjd med Rom just nu. Värre än vanligt till och med. Då fattar ni ;-) Han har fått ett par korta träningspass i pannlampans sken när han egentligen ska hålla bort tackorna från kalvarnas mat men jag passar på att ge honom kommandon som han INTE väntar sig. Det är ganska korta avstånd än så länge (pannlampan ni vet) men jäkl-r i min lilla låda vad fint han jobbar. När han insett att här gäller det att vara på alerten och verkligen lyssna så taggar han som bara den. Pinnar på både ur balans och framåt! Halleluja! Jag som trodde att jag skulle tampas med seghet och lååångsamheter får en hund med massor av energi. Coolt!
Fick lite återkoppling om honom via datorn idag och blev löjligt glad :-)

Inga kommentarer: