söndag, februari 05, 2012

brrr

Huga, Kung Bore hälsade på i helgen. Det kan inte vara lätt att vara kalv och inte riktigt kry när det är 24 grader kallt... Men han har piggat på sig. Efter lite övertalning är han igång och äter kraftfoder också, och han är bra i magen. Faran över för den här gången :-) Igår fick jag en ljus idé och satte upp en värmelampa hos kalvarna. Jag förstår inte varför vi inte tänkt på det innan, men bättre sent än aldrig och den var nog uppskattad inatt.
Helgen har mest gått åt till att tina vatten i diverse hinkar, googla efter extrapriser på thermobar, dricka kaffe och spela wordfeud. En kort träning med Rom blev det idag när det plötsligt bara var -8 även om det blåste lite.
Zeke, den gamle mannen (titta, så grå han börjar bli - matchar matte perfekt)
har vilat från träning. Helt onödigt tyckte han själv. Igår gick vi faktiskt en ordentlig promenad och då var han med. Sprang lite med de andra i snön och var ohalt efteråt :-)

Vill man ta det lugnt och vila lite kan man numera räkna med att det är trångt i sängen småttingarna har för gott flyttat ur kartongen och sover helst i sängen eller under vedspisen, där det är varmt och gott.

1 kommentar:

Helénes klotterplank sa...

Skönt att kalven repat sig. Såg faktiskt en annons på en beg. bar. Men tror du jag kommer ihåg var??? NÄÄÄ :-(