söndag, september 21, 2014

KM Får

Gårdagen tillbringades i Nås med vallhundsprov och klubbmästerskap. Mitt deltagande blev ju begränsat när Four blev skadad, men till min stora glädje fick jag och Rom vara föråkare till IK-2. Vi ställde ut i VP- och IK1klassen men sedan blev vi avbytta och fick köra. Rom har ju varit magsjuk i omgångar och är inte alls i form och på slutet av crosslinjen såg man att han var trött i huvudet - men vilken härlig känsla det var att köra honom igen :-)
Det var ingen kalasrunda på något sätt men som sagt, känslan var god. Vi lyckades i alla fall göra alla moment, inklusive dela och ta in de avdelade djuren i fållan och även om han var trött hämtade han sig bra efter lite mellanmål av Recoverymaten.
Jag var nog minst lika glad som vinnarna! och Lennart som var ensam tävlande (med tre hundar...)  i IK-2klassen fick i alla fall en runda att relatera till och indirekt tävla emot.

Härligt var det att vi kunde erbjuda ett vp på kalasfina djur och att KM blev en lättsam och trivsam historia. 

Hussen har kommit hem från älgjakten. Idag har vi köpt klinkers till hundhuset :-) nu ska det börja hända lite där också...