lördag, september 06, 2014

Sjukt

Hu ja... Det är mycket med Roms mage nu. Vi klarade förra helgens eskapader utan att behöva veterinärvård. Skönt för Rom, skönt för plånboken och framförallt skönt för mig att veta att vi kan klara ut sådana problem.
Nu har han varit bra i magen och fått små portioner med mat som är snäll mot irriterade magar. Tyvärr tyckte Rom att de där portionerna med dietmat var just små och han är hungrig. Så i torsdags kväll snodde han revben från lamm som jag skulle laga till kvällen. 
Nja, det tyckte magen inte var någon vidare idé...

Så igår var han dålig i magen igen. En gång har vi varit ut i natt men sedan har det faktiskt varit lugnt. Med en väldig tur så var det bara de där ben- och köttresterna som skulle ut och att magen lugnat sig igen. I vilket fall som helst är det positivt att han inte behöver ut så ofta, det gör ju att risken för vätskebrist inte är särskilt stor.

Det är spännande att rasta hundar nuförtiden...

Han leker och stimmar som vanligt. Svårt att få skärpa på bilderna...





Four har fått korta pass nästan varje kväll den här veckan. Med visslan. Det går faktiskt framåt men han blir såååå trött. Däremot så traskar han på bättre här hemma, inte så mycket försiktighet och hänsyn längre. Det är bra!
 

Inga kommentarer: