fredag, september 19, 2014

tonåring

Tänk att vi har en tonåring i huset. Visserligen en tonåring som visar tydliga tecken på demens, men ändå...


Grattis allra bästa Bud på 13-årsdagen!

Lilla tokiga hund, så mycket roligt jag haft med honom. Men egentligen har nog han haft ännu mer roligt med mig som inte alls förstått mig på honom. Sedan han blev pensionär och kurshund har jag förstått att uppskatta honom, men att träna och tävla honom med hedern i behåll var inte min grej...

Idag fyller han i alla fall 13 år och vi gjorde något som vi inte gjort på länge...


 

- Vi vallade lite!

och han gjorde något som han inte är så känd för...

 - han lade sig ner!!! visserligen blev han väl trött till slut, men ändå...


Förmiddagen ägnades åt veterinärbesök med sjuklingen i familjen. Fours klo var av på samma sätt som den i juli, knäckt inne vid roten och pulpan var också av. Jag berättade om att jag var orolig för varför det blev så här och veterinären lovade ta en extra noga titt på kvaliteten på hans klor när han fått lugnande. När vi kom var det veterinär Sandra som tog emot oss. Samma Sandra som undersökte Zeke alldeles nyligen. Hon undrade förvånat vad det är för konstiga hundar jag har. Zeke visade ingen smärta vid undersökningen trots att han bevisligen hade mycket ont och idag visade jag Fours klo och vicklade lite på den brutna klon utan att han rörde en min.

När veterinär Per kom tillbaka med Four efter ingreppet menade han att det är inget fel på kvaliteten på klorna, de är hårda och starka. Han var inne på att vi/Four helt enkelt haft ordentligt med otur. Jag hoppas att han har rätt!
Med mig hem fick jag också en provpåse modell större från Roms egen kostrådgivare som funderar på om jag ska byta foder till honom. Så gulligt :-)



Själv tar jag och begrundar födelsedag, skadad hund, inget VP, inget KM och att Hussen kommer hem från jakten i morgon (så lämpligt för nu behöver Four vara med honom på jobbet igen...) med världens godaste öl



1 kommentar:

Kate sa...

Ordentligt med otur! Håller tummarna för att du haft din del nu.