söndag, november 05, 2006

instruktörskurs

Hela helgen har vi tillbringat i Hedemora på Steg 2 utbildning. Vi var tio blivande instruktörer som hade teori och praktiska övningar. De praktiska övningarna bestod av att vi parvis fick hjälpa ekipage som hjältemodigt ställde upp och lät sig tränas på. De flesta ekipagen var mina "gamla" kursdeltagare och det var extra intressant att se och höra vad mina kurskamrater hade för idéer och förslag till att hjälpa dem. De skötte sig alldeles utmärkt bra så jag är stolt över er! Tack för att ni ställde upp! :-)
Nu är zigenarhelgerna över - jag har inga hela helger på annan ort inplanerade på jättelänge så nu hoppas vi att snön försvinner så att vi kan köra igång vår vallningskurs i "attitydträning" kan börja till helgen... Om det fortsätter att vara vinter kommer jag att försöka hyra in mig i Maries ridhus och så kör vi där.

Zeke och Bud har varit med på kurs och de har haft jättetråkigt. Vi får gå en rejäl promenad i månskenet så att de får utlopp för all sin överskottsenergi. När vi åkte hem från Hedemora var det svinhalt - jag var väldigt tacksam över att bara ha tre mil hem och vägen var blockerad av en större olycka. Usch!

Ensamma hästen Tinto tar ensamheten bättre än väntat men det märks att hon saknar Tim ute i hagen. Inne i stallet går det bättre - där har hon fullt upp med att äta ;-) men hon gnäggar högt efter honom varje morgon och hon rör sig nästan ingenting i hagen verkar det. En ung och pigg hästkompis skulle göra henne gott... Vi andra saknar honom också och där hjälper det inte med en ung och pigg hästkompis... Vi får se hur det blir.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar och bugar för "huggen" *L
Hmmm zienarhelger det var ju ett bra namn påt´. Uffe säger att dels är det nått varje helg och nått om att championatet ska räknas i mil ungefär *S. För att sen inte tala om valltävlingarna ;-) .......
Kram,
Kitty o Busen

Anonym sa...

Hej
Oj vad kul med bra omdömen från igår! Du VET väl att det är bl. a DIG och Gunilla H som jag har att tacka!
Men att "matte hade bra koll"...öh, du VET ju hur förvirrad jag är, och nog var jag det igår med allt! Fniss.
Hälsar Mackan