måndag, november 06, 2006

månsken

Vad härligt det är med fullmåne och snötäckt mark. Plötsligt kan man gå på kvällspromenad och se var hundarna befinner sig och även om man mot förmodan skulle möta någon efter vägen. En fullständig självklarhet för någon månad sedan och nu känns det som en otrolig förmån. Människan är uppenbarligen väldigt anpassningsbar... ;-)
Imorgon är det tisdag och dessutom november. De som känner mig väl vet vad jag tycker om tisdagar och i synnerhet om tisdagar i november. Glada tillrop och uppmuntrande ord mottages tacksamt.

Igår uppdaterade jag Tims sida. Den hittar du från min första sida eller genom att följa den här länken: http://home.swipnet.se/samewa/timowindy.htm. Det är svårt att beskriva en sådan vänskap och relation men det känns bättre när man försökt...

Instruktörskursen i helgen gjorde mig väldigt träningssugen. Även om det är fullmåne har vi just nu skarsnö så jag sparar fåren till helgen och hoppas att vi kan köra igång vår kurs då. Zeke behöver en genomkörare igen. Bud har ätit torrfoder en kort period igen men hans päls börjar se trist ut igen så imorgon inhandlar vi ett par kartoner Klass. Det var korkat att tro att det skulle fungera med något annat... Just nu ligger han och flåsar omotiverat, sååå varmt är det inte inomhus och sååå mycket tyckte jag inte att han sprang när vi var ute... idag har han dessutom muckat gräl med Tam och det är inte särskilt begåvat.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh vad fint du beskriver livet med Tim! Tur att minnen finns kvar. Men jisses vad sorgligt ändå.

Visst är det skönt med lite vitt och en naturlig lampa i november. Håller helt med dig.
Hälsar Mackan

Anonym sa...

Suck och pust.. medan jag skrev ett lååångt inlägg hade sladden åkt ut lagom mkt för att hamna offline.......... och då försvinner texten inte ens ut i cyber rymden, den bara poffar upp i intet.
Hur som helst,
du skrev såååå levande om Tim, så man kunde se eran vurpa och allt det andra. Så fint så man fick en tår i ögat.....

Håller med om att månskenet är härligt, vi har ju inte ens nån snö som lyser upp så utan månen e här nattsvart som i en kol källare *L
Kram, Kitty

Anonym sa...

Hej Ewa!

Läste din text om Tim. Du skriver fint. En tår föll.

Grattis instruktören!! Du blir en bra sådan, jag har ju fått prova på...Jag ska ta hand om tipsen jag fick!!!

Kram från kvinnan med tusen liggkommandon!

Ewa sa...

Tack för alla fina ord! Det känns skönt att veta att min text om Tim berör - det var meningen.