måndag, november 27, 2006

teknikens under

Jag fattar verkligen inte varför länkarna till de nya sidorna plötsligt inte fungerade... Nu har jag laddat upp dem igen och nu ser det riktigt ut på den här datorn, jag får kolla från någon ytterligare dator. Hemskt irriterande!
Allt väl annars, imorgon är det sista tisdagen i november :-) Livet är på väg att återvända ;-) Riktigt sååå förskräckligt tycker jag inte att det är, men nästan. Det här mörkret och leran och klafset och tröttheten tär på krafterna. Jag ser verkligen fram emot advent!

Ojojoj, apropå advent så innebär det att jag plockar fram Tomtometern och när den är framme måste jag vara snäll... (måste och måste, men annars får jag inga julklappar...). Det blir jobbigt. Om ni under nästa vecka läser inlägg här och tycker att jag har drabbats av någon slags personlighetsförändring så vet ni vad det beror på och ni kan vara lugna; direkt efter julafton är jag lika elak som vanligt.
:-)

Nu tänkte jag bidra till lite mysig advensstämning med en vacker bild men jag hittade den här istället, den livar väl upp lika bra? bilden hittade jag på http://www.papperix.se/

Inga kommentarer: