tisdag, november 18, 2008

Bud the sick story, end of part one

to be continued...
Förhoppningsvis är vi klara med etapp 1 av Buds total makeover nu. Stygnen är borta, såret har läkt jättefint och vi har tid för nästa operation nästa onsdag. Knappt en vecka utan tratt men sedan hoppas vi innerligt att den här storyn är slut.

Zeke blev friskförklarad. Jag skulle höja upp hans försäkringsvärde och då behövde han klämmas igenom och få papper på att han var frisk. Det var han :-)

I slutet av veckan ska vi förlusta oss på riktigt. Åker gristidigt på torsdag morgon, tjänsteuppdrag med jobbet i Stockholm, direkt från Stockholm på fredag eftermiddag styr jag kosan mot Västerås där Hussen möter upp. Hans arbetsgivare ska bjuda på mat, show och övernattning. Kommer således hem på lördag någon gång. Det ska bli trevligt med lite ledigt från bondelivet.

Det bästa med att vara bonde? Idag satsar jag på att det är att titta på årsgamla tjurkalvar som fått ny halm. De blir stolleglada och ser ut som Fredinands kompisar allihop...
Det sämsta med att vara bonde? Idag känns det som att allt är så dyrt. Skulle betala lite ensilageplastning och ett par andra räkningar och vips så var tiotusen borta från kontot...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh sötisBud! Vilken urgosig valp han var. Förstår att han fortfarade smälter hjärtan var han än visar sig. Grattis i efterkott till 7 årigen. Skönt att slippa tratten som present.
Ha en trevlig Stockholm och Västeråsvända. :)

Anonym sa...

Nu har vi testat nya operations kragen, känns inte riktigt pålitlig så det får nog bli riktig tratt i natt ;-)
Ha en trevlig show och fest runda, låter ju som ni ska slå klackarna i taket riktigt ordentligt ;-)
Ha de fint,
Kitty