fredag, december 30, 2005

lugn dag

nej, förresten, det har blåst ganska mycket och vi har fått riktigt mycket snö. Husse har hämtat en snöskoter som han ska försöka få gång på - bra, den kan jag behöva låna ;-) och själv har jag varit ut på tur i vinterlandskapet med Partnern (bilen alltså, Ulf var ju hemma medsnöskotern). Jag har handlat lite till morgondagens nyårssupé (jojo, också ett fint namn för att träffas och äta) men vi blir bara fem eller sex så det är alldeles lagom.
Nu är det alldeles för mycket snö för att valla men idag har tre stolliga border collies rasat av sig ordentligt på skogsvägen och sedan lurade jag dem att leka tafatt i djupsnön - Tam var lite öm i sina gamla ben efteråt, men det gick över snabbt. Det gäller att passa på när det finns så bra träningsmöjligheter! Buds kondition behöver bättras på innan vår resa - tre månader kvar...
Scott fick inte följa med - han skulle ha försvunnit under snön. Ett bra sätt att ha koll på honom även när det är mörkt är att ha blinkhalsbandet på honom, men skulle han varit ute med det idag hade det sett ut som en mullvad som lekte julgran :-)

Gott nytt år! Jag har ju supén att förbereda imorgon så man vet aldrig om jag hinner in här då ;-) En del av er förstår det lustiga i att jag förväntas förbereda middag och dukning en hel dag ;-)

Inga kommentarer: