lördag, januari 14, 2006

föreläsning med förhinder

Just nu sitter jag i Skinnskatteberg och väntar på att kursdeltagarna ska komma. Vi i Södra Dalarnes Vallare ska ha en visning av Vallreg som jag ska hålla i, så jag har just riggat den bärbara datorn mot projektor och nätverksanslutning - det är alltid spännande att se om det fungerar när man kommer till en ny plats.
Den bärbara datorn har inte använts på ett tag så jag behövde uppdatera anti-virus-programmet innan jag körde visningen (skulle väl vara snyggt med virusattack mitt i visningen...) och i torsdags körde skogsarbetarna av vår telefonledning. Det fick bli en social visit hos en kompis igår kväll så att jag kunde uppdatera programvaran.
Vår telefon ska fungera igen senast måndag enligt Telia :-( så jag passar på att blogga lite nu när jag är uppkopplad ;-)
Annars har veckan varit lugn, det är bokslutstider på jobbet så det är lite snärjigt. Hemma har jag jobbat vidare med Bud och hans attityd till får - det är en riktig balansgång att träna honom. I torsdags skulle veterinären kommit och tittat på Tims tänder men han dök inte upp så vi gör ett nytt försök nästa vecka. Lite orolig är jag allt för att det ska vara riktigt illa. Jag skulle gärna vilja ha Tim kvar ett tag till...
Imorgon ska Zeke och bud träna igen. Rapport kommer - när telefonen fungerar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror ju klart att du kollar bloggen när du är på jobbet ju ;-)
Hoppas det blir bra med Tims tänder..
Hur gör du när du kopplar upp datorn till projektor?????
Och vad för projektor???? Jag ska ju ha typ STORA föreläsningen på SKK i Malmö i Mars (i Kristianstad kom det ju 75 pers) i Pälsvård. Hade suttit fint att ha lite bilder på väggen från datorn ;-)))
hade ju varit så mkt lättare att planera och prata till.
I morgon (måndag) lämnar vi och Birgitta och Anders hundarna på kollo och drar till Teneriffa. Vadå prata hund hela semesternm jo men de e väl klart ;-) Och när vi kommer hem .....då händer det snart grejor ;-) blev du nyfiken nu.....hi hi va meningen ;-)
Kitty o co