torsdag, augusti 28, 2008

utmärkt och glöm det där med mode

Först och främst; jag har fått en utmärkelse!

jag har fått den från Barbro som bloggar på http://sundmarks.blogspot.com och reglerna är så här:

Skicka gärna utmärkelsen vidare, reglerna är enkla :1. Du kan ge utmärkelsen till en eller hundra eller vilket antal däremellan du vill - det är upp till dig! Se till att du länkar till deras bloggar i ditt inlägg.2. Länka sedan tillbaka till http://www.tammyvitale.com/ så att hon kan besöka alla underbara kvinnor som får den. Syftet med utmärkelsen är att sända lite kärlek till de kvinnor som gör din dag, som lär dig nya saker och som lever sina liv fulla av generositet och glädje!

jag lovar att återkomma med en blogglista för vallningsnördar - det är mest sådana bloggar jag läser...

Men först måste jag genast revidera inlägget om gummistövlar nedan. Jag insåg inte att om jag kallar det här för modeblogg så riskerar jag att tappa några av mina gamla läsare och det har jag verkligen ingen lust med. Så vi gör så här; det här är och förblir en alltialloblogg med mycket stor tyngdvikt på hundar, vallning och får. Andra djur förekommer också... Ibland kommer det precis som tidigare att dyka upp något alldeles vardagligt som fångat mitt intresse; typ gummistövelmode, ihåliga glassar eller varför man mäter torktumlarens kapacitet i kg torr tvätt. Hoppas ni stannar ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart som korvspad att vi stannar ;-)
//Kitty

Anonym sa...

Skönt!, att du dementerade "modeblogg". Det är inte det intressantaste jag vet. Bättre med hundar, vallning, får, andra djur och lite andra, mer personliga saker som fångar skrivaren. Därför..... stannar jag!
Upptäckte också att vi har en sak gemensam (det finns säkert fler men vem vill generas) GLASSEN! Köpte lika glass. Nöjd och glad att den var så stor började jag äta. Snart upptäckte jag hålet och leendet förvandlades till en ilsken, bedragen känsla.
Vi ses / Heléne