tisdag, januari 26, 2010

spårlöst försvunnen

Jag övervägde skarpt att kopiera tjockisens (jamen, hon kallar sig ju så...) inlägg rakt upp och ner men det är faktiskt under min värdighet. Men det var väldigt roligt. Om ni klickar på rubriken till det här inlägget eller kollar här http://tjockisensjunger.blogspot.com/2010/01/det-skulle-man-ju-kunna-tro.html förstår ni vad jag menar.
Men jag har ju katter, sex stycken. De skulle få mat i flera dagar... Dessutom jobbar jag inte bara. En del, men inte bara. Jag spelar Bejewelled Blitz och hänger på Facebook också... och den stationära datorn har inte levererats ännu så ibland får jag ställa mig i datorkö här hemma.

Ifall ni undrar vad jag gör när jag inte bloggar...

Det finns en del saker jag inte gör också. Byter gardiner till exempel. Nu har jag tagit ner de röda julgardinerna och provar en lite mer minimalistisk stil utan köksgardiner. Det ser inte klokt ut och det syns väldigt väl hur skitiga fönster vi har. Bär ut julsakerna på vinden gör jag inte heller. De ligger i en fåtölj i vardagsrummet. Städar köket i gårdshuset gör jag inte heller. Där har jag förvarat skinn som nu har åkt till skinnberederiet men har jag städat undan på köksgolvet? nej... förresten, jag har inte städat det hus jag bor i heller, så det är bra med det.

Ikväll har jag tittat på Mästarnas Mästare. Tisdagkvällar klockan 20.00 och söndagkvällarna med Köpinggänget är veckans höjdpunkter. Jag gråter nästan varje gång.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag har mailat till dig? Får se här att din dator inte är kurant??
Du kan alltså inte ta emot mail?
Ann-Jeanette

Ewa sa...

jo Ann-Jeanette jag kan ta emot mail, har mailat dig nu på morgonen. Däremot kommer jag inte åt de mail jag fick innan datorn dog.

Mackan sa...

Haha, jaså, garinerna åkte ner i alla fall. hihihi
Jag tycker du prioriterar rätt. :)

Anonym sa...

Sund prioritering tycker jag !
Din TV smak delar jag helt=helig tid.
Kram från Anita