torsdag, augusti 18, 2011

finally

Försökte mig på att blogga från mobilen med en för ändamålet avsedd app. Det gick sådär ;-) eller rättare sagt inte alls. Skicka bilder går bra men tramsa med en massa text? nej, tyvärr!
så, här kommer en sammanfattning av senaste veckan:
lördag: avresa till Vallsta klockan 04:45
kom hem söndag klockan 21
jobbade och hade kurs på måndagen
tisdag: avresa till Dala Airport och Göteborg 05:30
kom hem onsdag klockan 22:30
jobbat och fixat lite idag. Packar.
I morgon avresa klockan 05:30. Mot Knutby, Skåne och Danmark. Tjohej!
Ny rapport här om en vecka eller så ;-)

Lite mer detaljer för den intresserade: Vallsta bjöd som vanligt på fina IK-2tävlingar och trevlig stämning. På lördagen fick jag för mig att köra någon slags "mjuka linjen" med Zeke vilket inte var någon bra idé. Han blev het och på och jag blev handlingsförlamad eftersom jag inte skulle bli arg. Klev av på första benet i fråndrivningen. Rom hamnade i något väldigt konstigt där han plötsligt såg ut att tro att han inte fick ta fåren från utställare och hund. Fåren sprang tillbaka till sin fålla och Rom såg förvånad ut. Jag med... jag fattade ingenting.
På söndagen höll jag hårdare i Zeke. Ett dåligt Zekehämt med "stanna kort och tramsa" och sedan en kaotisk stämning hela rundan. Vi fick en tacka som bara skulle hem när vi kom till delningen så vi delade men fick inte in henne i fållan. Rom var tveksam på hämtet igen, men nu kom han i alla fall med djuren. Av linjen på framdrivningen och sedan ett par stora koveser på fråndrivningen. Delade efter lite krångel och fållade. Zeke hade 59 poäng utan fålla och Rom hade 68. Mycket underligt...

Efter att ha varit övertygad om att Zeke ska bli (bara) nöthund så har jag ändå anmält honom till IK-2 i Söderala. Det var väl f-n om jag inte ska hitta den där känslan jag letar efter ;-)

De där delningsbilderna får ni vänta på, här kommer några andra. Vallstafåren:

Heléne. Ser inte helt nöjd ut... (det kunde hon göra, i det stora hela gick Lexa bra. "Fattar-inte-utgångar" men resten såg bra ut. Mer läsning finns i deras blogg )men det gör Shania (ser nöjd ut alltså). Här har Shania och Runaway Bride just fått in fåren i fållan och slutfört sin första IK-1 med ett förstapris och en andraplacering. Grattis!



Inga kommentarer: