torsdag, oktober 25, 2012

bilder och sånt


Lena från Sörmland skickade några bilder på Rom från nöttävlingen förra veckan. Den sista bilden är från framdrivningen och visar tydligt varför kvigorna inte svängde ;-)


 




Annars har vi smält intrycken och torkat bil, regnkläder och fällar sedan vår lilla turné. Jag lämnade in bilen på reparation på måndagen och de meddelade att den var klar redan på förmiddagen. Sannolikt luktade den så illa att de ville bli av med den... Men nu fungerar kupévärmaren igen och därmed torkar den kanske lite snabbare även invändigt.

Vännerna från Gårdsbacken hade tagit bild på in- och utfarten på Lekeberga, så här såg det ut
(bilden är lånad från deras hemsida)
så ni förstår ju hur vi såg ut...

Sedan helgen har vi fått undan lite här hemma. Fåren är klippta och sorterade, och baggen är släppt. Nitton damer i den gruppen och en alldeles för stor träningsgrupp ;-) Vet ni någon som är intresserad av att köpa små, snabba, lättfödda och mycket välhanterade små åsenfår så finns det till salu.Riktigt bra träningsfår som svarar bra på hundarna.

Tjurarna skulle hämtas den här veckan men vi har tyvärr inte hört av transportören, vilket sannolikt betyder att de blir kvar till nästa vecka. Det betyder också att kalvarna inte kan få komma in i helgen heller. Det måste ju bli ledigt i lösdriften först...

I morgon åker Hussen på älgjakt igen. Men jag ska vara hemma och det ska bli såååå skönt. Efter helgens blötläggning och den hagelstorm som mötte mig när jag gick från jobbet är jag glad att jag inte anmält till IK-2 i Norrköping i helgen. Eller för all del nöttävlingarna i Småland torsdag-fredag den här veckan. Brrrr!


Inga kommentarer: