onsdag, februari 14, 2007

en dag på jobbet

Jag har jobbat hemifrån en del idag, eftersom jag var tvungen att passa hovslagaren på förmiddagen. Jag behövde inte känna mig ensam med min dator...



Mellan tangentbordet och skärmen låg Marit...
på skrivaren låg Bertil...
... och i mitt knä låg Phille, som attackerade Zeke när han tittade upp för att bli omklappad...

Zeke hälsar och tackar för tips, omtanke och goda råd med anledning av hans urinvägsinfektion. Idag var han ensam (med två varma liggplatser) i hundgården för jag ville se hur han betedde sig och han låg minsann i snön trots att elake Tam var inne i huset. Varje gång jag öppnade en dörr eller ett fönster åt baksidan pilade han in och lade sig i kojan men minuten senare låg han hoprullad i snön igen :-( Täcke kanske kan vara en lösning - det har jag faktiskt inte funderat på... Han har väl vant sig vid att ligga i snön efter Tams morranden, kanske?

Idag är det ju Alla hjärtans dag. Hussen slog dagsrekordet i romantik när jag ringde honom i timmerbilen och frågade hur länge han skulle jobba. Då frågade han om jag var hemma och när jag sade att så var fallet svarade han "vad synd"!!! Han hävdade att det var för att han skulle överraskat mig med att sköta djuren och laga favoritmaten men... det var nog en efterkonstruktion ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ewa!
Själv älskar jag efterkonstruktioner eftersom jag är expert själv på området. Lady Grace har självklart antagit utmaningen från Scott Drever!!

See you!

Kicki

Anonym sa...

Jag tror att Hussen var ärlig. Det är nog bara kvinnor, som sysslar med efterkonstruktioner.(se Kickis kommentar) Sedan tycker jag att Du borde låta Zeke ligga i fåtöljen i vardagsrummet om han skall bli frisk någon gång./Mona

Anonym sa...

He he då vet du ju att nästa Valentin håller du dig borta och kommer hem punktligt. Du kan ju tipsa Husssen om att du kommer i håg årets "present" och vill gärna ha den retroaktivt ;-)
Kram, Kitty
ps håller med Mona om att fåtölj läge är ett måste för sjuklingen, eller varför inte hela soffan å vräka sig i .....

Ewa sa...

Jag försökte ta ut gårdagens present idag istället när jag jobbade länge och sedan skulle göra diverse inköp, men se det gick tydligen inte :-( Bra att ha innestående förstås...
Zeke hälsar och tackar för allt stöd men han skulle aldrig våga lägga sig i vardagsrummet; har hans matte sagt att man inte får så är det bäst att låta bli ;-)