onsdag, mars 28, 2007

20!

Nu är det tjugo lamm och bara två tackor kvar som ska lamma. Någon som har något tips på hur man får dem att skynda sig? Jag skulle inte ha något emot en natts ostörd sammanhängande sömn...
Bilder på nyförvärven kommer. De är pigga och allt var klart när jag kom ut i morse. Sådana lamningar gillar vi :-)
Tacklammet med Stevie Wonder symptom beter sig fortfarande märkligt. Slänger med huvudet men är mycket stadigare på benen. Bara att vänta och se. Idag tog jag ut henne i solskenet för att se om hon var blind men hon reagerade på ljuset och hon går inte in i saker så jag tror att hon ser. Kanske är hon ovanligt närsynt? Eller så är det något annat. Uppkäftigt är det i alla fall att hon är det enda lamm hittills som är trefärgad, hon har några bruna fläckar. Skulle vara kul att ha en sådan kvar... Men de andra fläckisarna kan ju också ha sådana anlag, antar jag.
Usch, nu är klockan sådär mycket igen. Det får bli tack och godnatt. Hundarna ska ha mat och fåren ska tittas till. Undertecknad ska sova...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo tack vi får nog en härlig helg, de har ju lovat fint väder även i London ;-)
Hmmmm, människor sägs ju kunna gå igång på lite ricinolja och en snaps ..... ;-) Eller att springa upp och ner i trappor.
Men ärligt talat, ut gå med dem lite kanske??
Ha en fin helg,
Kitty

Anonym sa...

Tycker Kittys idé verkar bra. Ta du en snaps och gå sedan upp och ner med tackan i trappan. Jag filmar gärna! Finns det glasögon för lamm? Skulle se ganska coolt ut.
I söndags tog vi in Lexa i fållan och det funkade riktigt, riktigt bra. Inget staket vallande. Hon har nog lärt sig! Väntar med spänning på att kursen skall starta så skynda dig hem från Skottland.
Heléne