söndag, mars 18, 2007

lammfilm

Nu finns det en filmsnutt med lammen som ni hittar från första sidan http://web.telia.com/~u74701590/ eller genom att följa den här länken direkt:
http://www.youtube.com/watch?v=K7OpJH5SPKU

Det fick bli youtube eftersom jag hade dåligt med utrymme (tråkigt...)
Kvaliteten är dålig men ni ser dem säkert i alla fall, de ser ut som små pandor ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara små lamm!!! Åh vad de är härliga och nyfikna på livet!
Charmig film!

Läste länken om labben som fick somna. Grät förstås. Det är mycket död just nu.

Ewa, det är samma får. Och de springer emellanåt. Ungefär de första 10 minutrarna när jag vallar är de superspringinga. Sen blir det bättre. Och när Karin körde med Desi jobbade hon STENHÅRT med att hålla bort hunden från fåren så de blev trygga med henne. De vallade länge också så fåren blev givetvis trötta och lugna av det. Visst blev det en och annan split med efterföljande race förstås. Men de racen tar man ju inte kort på ;-)

Zeke, om du bara visste vad det är för stämpel du ska få. hihihi, men du måste vara DUKTIG först. Om det är VP matte menar förstås. Hon kanske har någon knäpp idé om att ge dig fler sprutor...

När bär det av til Skottland? Jag vill beställa whisky. Men förstås, det har du väl inte plats med i packningen...

Hälsar Mackan

Anonym sa...

Tja Ewa!

Hoppas allt är bra med dig. Jo du, jag ska ta reda på vad jag vaccinerat bilen med. Det var något medel som höll både loppor och rabiessjuka löss borta (som Grace t ex)Hozz fick samma vaccin.

"Det fick bli youtube eftersom jag hade dåligt med utrymme" Vaddå, har du ingen du kan "slänga" ut ur internet och stjäla utrymmet för!??
Då kan man fixa några extra Mb om man har tur. När sticker du?

Kram Kicki

Ewa sa...

Mackan; ja, det är en Godk Vallh Pr-stämpel vi är ute efter. Stämplar av annan typ samlar vi i passet ;-) Vi åker sista april! :-)

Kicki, fanns det ingenting att vaccinera bilen med som hjälpte mot rattgnagare?

Anonym sa...

Var på FSA årsmöte i helgen och kom då och prata med ordförande Anita som också har åsenfår. Hon talade om att tidigare hade åsenfåren alltid varit panda-tecknade, men att det försvunnit mycket. Så verkar inte fallet vara i din flock. Alla lamm är ju panda-tecknade... Ska tipsa henne om att kolla din sida!
/Anneli