måndag, mars 05, 2007

Bud mkt bättre :-)

Från att ha stått på tre ben t.o.m. när han åt igår kväll så struttar Bud på som vanligt idag. Tänk vad en god natts sömn kan göra för underverk. Han har bara koppelrastats idag och var lös under kontrollerade former en kort stund. Skönt om det var så lindrigt - igår såg han inte rolig ut... Det får bli ensamma promenader (utan Zeke Den Förskräcklige Tacklaren) några dagar till men jag hoppas att faran är över.

Jag tog en tur med fyrhjulingen och hade Zeke med och han sprang bredvid som om han aldrig gjort annat *begåvad*. Ja, jag vet att det inte är tillåtet att motionera hundar från motorfordon och självklart är han lös. Hela planen går ut på att muskla honom i uppförsbacken upp i skogen så att hans rygg och baklår är lite bättre förberedda när vi kommer till Skottland. Stackars Bud fick förskräcklig träningsvärk efter de första dagarna på Bobbys brae så jag ska göra vad jag kan för att lindra chocken för Zeke. Kanske får han så mycket muskler att jag törs röntga honom också ;-) *fegis*

Fortfarande inga fler lamm. Tur att det är onsdag snart igen, så kanske det blir några till. Men först är det tisdag, semmeltisdag :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att Bud är bättre.
Han får ju inte gå sta och bli skadad om jag och Lexa kommer. Vem ska då vara staket?? Det var ena nedrans tackor som inte vill pluppa ut sina lamm. Kanske väntar dom på skönare väder??

Anonym sa...

Skönt å höra att haltingen e bättre, aldrig kul när det blir sånt där odefinierbart (usch det var ett svårt ord å skriva ;-)
Sååå det är semel tisdag varje vecka ;-) å mamma kommer förbi varje tisdag med ett gäng semlor??
Kram, Kitty

Ewa sa...

Klart att vi firar Buds friska ben.. med en semla ;-) Inte mammas idag men det finns nog hopp om att det kommer nya i morgon. Idag kom hon direkt från boulematch när hon kollade fåren och vi vill ju inte ha semlor som stått i bilen länge...
Tackorna är lite tråkiga men det är inte oväntat att det är segt eftersom jag inte flushar och dessutom släppte baggen tidigt - de var nog inte beredda på det :o)