lördag, april 03, 2010

vad är det för fel?

Påskafton med strålande sol, vindstilla och varmt. Som gjort för träning, eller hur? Hur kommer det då sig att jag inte har någon lust? Det har inte gått att träna på hela vintern och nu när leran är framme på den plogade rutan känns det inte alls kul... Det måste ju vara en tecken på någon allvarlig form av störning?
Blev erbjuden en plats på kurs på långfredagen - i ridhus. Och tackade nej! :o) Hur rubbat är inte det? Visserligen hade jag gjort upp med min syster och lilla Wilma att de skulle komma, men det hade jag säkert kunnat styra om. Visserligen har jag lammet som ska ha flaskmatning med täta mellanrum, men det hade säkert Majsan fixat. Men jag hade verkligen ingen lust, och när jag läste om kursdagen kände jag mest att det var skönt att jag inte var där. Det lät mer jobbigt än roligt.

Nåja, detta rubbade tillstånd måste ju gå att kurera? Jag tog till det tunga artilleriet och tog ut Rom. Inte ens det hjälpte. Även om han gjorde en hel del svåra saker som han lyckades med, så var det misslyckandena som fastnade i mitt sinne och jag gick ur hagen med en besviken känsla. Nu får det bli skärpning!

Bortsett från denna allvarliga åkomma som drabbat mig så är livet ganska härligt. Det känns som det äntligen är på väg att bli vår och den lammunge som upptagit så mycket tid senaste veckan är fortfarande svag men ser ut att vara av envis sort och verkar just nu bestämt sig för att överleva. De tvillingar som är sist födda är pigga och fina och just nu är det tomt i lammboxen. Det är några tackor kvar som ska lamma men det är bara en som ser ut att ha sådana planer för de närmaste dagarna.

Nu väntar jag på att Hussen ska komma hem så det blir påskmat i det här huset snart...

GLAD PÅSK på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är inte ensam om att känna känna sig så. Jag har kommit och är i en väldig svacka. Trodde det berodde på hormonsvängningar,äter nu naturpreparat.Fast jag vet inte om det fungerar riktigt bra.Det dämpar skärringbruset iallafall.
Vi får ta oss ikragen och rycka upp oss.Ser fram emot att kursa för dig.Fast vi kanske hinner träffas nån gång före.
Saknar er Ewa,Tea& Irja

Anonym sa...

Du är säkert överansträngd och vårtrött, såna här vintrar tar på krafterna. Vila över påsken så ska du se att du har fått tillbaka träningslusten. Annars får du vila ett par dagar till./Mona

Anonym sa...

Här hjälper varken medömkan eller vila. Vad har du kamrater till?? Grrrr! Du vet ju var jag finns! Hör av dig! Annars.... / Kram Skräddars