torsdag, juli 08, 2010

delete

Telia har tryckt på delete-knappen så min hemsida är borta :-( de ska ha skickat ut epost men jag tror att jag bytt adress sedan jag registrerade sidan så jag blev minst sagt förvånad. Jag tror att de flesta sidorna finns på datorn så jag får väl ta mig i kragen och strukturera och ladda upp sidan igen, det skulle behövas en uppdatering.

Ni som hittat hit har i alla fall hittat bloggadressen, trevligt :-)

2 kommentarer:

Christian Jensen sa...

Hej Ewa!

Jag heter Christian Jensen och jag jobbar på Telia Kundservice. Och jag får beklaga att vi inte fick tag på dig. Vi ville och försökte självfallet kontakta våra kunder med personliga hemsidor för att informera om alternativen.
Tjänsten Personlig hemsida blev faktiskt nedlagd redan sista dec-09 men vi behöll ditt innehåll på hemsidan tillgängligt för att du skulle kunna spara ned det på en säker plats fram till sista juni nu i år.

Läs mer på nedanstående länk vad du har för några alternativ med oss nu. http://www.telia.se/privat/kundservice/aktuellt/uppgraderingwebbhotell/uppgraderingwebbhotell.page

Med vänliga hälsningar
Christian Jensen

Ewa sa...

Snyggt jobbat Christian! Gillar att få svar här :-) Jag kontaktade kundservice men fick tyvärr ett svar som inte var riktigt lika serviceminded som Christian. "Det finns en avdelning som arbetar med sådana här frågor, ring dem på ..." Men hallå! hur svårt hade det varit att vidarebefordra frågan?