söndag, juli 11, 2010

en sorgens dag för kortbeningar

För många, många år sedan - det var nog till och med redan på Ejjes tid - upprättades via bloggar ett litet nätverk med tre kortbenta hundar som tog strid mot långbeningar i allmänhet och trefärgade sådana i synnerhet. Ejje lämnads oss i branden men efterträddes snart av Scott som genast fann sina likasinnade i de kortbenta vännerna.

Många kommentarer och stridsrop har passerat och tack vare Eva på seglinge.se så blev vi spökskrivande mattar presenterade för varandra för några år sedan.

Spencer slutade sina dagar 2007 http://kungknut.wordpress.com/2007/11/19/spencer/ och sedan var det bara Scott och Kurt kvar. Kurt har lidit (nåja, jag tror inte han har lidit, det är det nog mer omgivningen som har gjort...) av diverse åldersrelaterade åkommor på senare tid och idag har han slutat sina dagar http://seemework.wordpress.com/2010/07/11/kurt/ efter ett fantastiskt långt liv, fyllt av kärlek. Precis som det ska vara när man är en kortbening.

Scott kommer att göra sitt bästa för att fortsätta kampen mot de där långbeningarna som i alla fall i det här huset kallas både begåvade och snygga. Men man ska aldrig underskatta en drever - eller en terrier...

1 kommentar:

Eva sa...

Ja vi får tacka våra kortbeningar för mycket! Efterträdarna Ettan och Elvis ... du får väl höra med Scott om han kan skrämma igång dem framöver :)