tisdag, juli 13, 2010

imponerad

Imponerande 1: Förra veckan skickade jag in navigatorn till Garmin eftersom den krånglat. Bra bemötande och klara direktiv - gilla! Skapade ett serviceärende på webben och skickade iväg den. Idag sade det pling i telefonen "statusändring, ärendet påbörjat" och sedan pling igen "statusändring, ärendet avslutat. Utbyte mot ny"
Hur elegant som helst! När det fungerar så där blir jag riktigt imponerad... Nu återstår bara att se om och när det kommer en ny i brevlådan.

Imponerande 2: På kvällen mulnade det över Lisselqvars och jag passade på att ta en sväng med fyrhjulingen och Zeke och Rom. De har inte gjort många knop i värmeböljan så de kunde få springa lite. Vi hann bara några hundra meter sedan mötte jag en vit vägg. Regnet med stort R var över oss. Vände och drog järnet hemåt - hundarna fick pinna på så gott de kunde. Döm om min förvåning när jag ser att Rom håller jämna steg med fyrhjulingen (!) Finns det hundkapplöpning för border collie så anmäler vi oss direkt, jisses vad den hunden kan springa.

Deprimerande 1: IK-1kursen med efterföljande valpträff är inställd på grund av värmen. Klokt och oundvikligt, men fortfarande tråkigt. Nu är den flyttad till en helg i augusti, så vi får låta bli att åka till Lima och tävla i år.

Deprimerande 2: Att nöttävlingarna i Väse nästa vecka är inställda. Zeke och jag skulle behövt den NN-1:an innan vi kastar oss in i hetluften med NN-2 helgen efter...

Ljuvligt: Nu är det "bara" 20 grader ute och klockan är elva. Jag tror att det kommer att gå att sova i natt, utan att behöva vakna av att man är så svettig att lakanet sitter fast på kroppen...

Inga kommentarer: