måndag, september 27, 2010

Team Trixa

har skördat framgångar i helgen. På lördagen var det broder Cap (C-Kavat) som gick allra bäst med 87 poäng (tror jag att det blev). Grattis till förstapriset!
På söndagen var det Movallarens Key som slog till med en andraplats på fina 92 poäng och även där säger vi grattis till förstapriset!
Rom sköte sig fint även på söndagen. Jag stoppade honom och gav stödkommando i utgången eftersom han var på väg att bli grund. Sedan lyckades vi (jag!) med konststycket att missa en grind när fåren vek av till höger precis före grinden och jag hade hunden ute till vänster för att parera det draget och få till en tight sväng. Nu blev svängen inte alls tight eftersom Rom tvekade lite på mitt snabba byte från höger till vänster så en tacka hann en bra bit upp mot hanteringen innan han fick tillbaka dem. Resten var bra fram till delningen där jag körde fast och provade alla möjliga varianter innan jag mitt i flocken lyckades få en lucka. -4 där och totalt 84 poäng. Sjätteplats blev det.

För övriga Team Trixamedlemmar ser det också fint ut även om det trixat lite i helgen. Kim var dumdjup på utgången och hade problem med en rymmartacka i sin grupp på lördagen, men jobbar fint. Meg har gjort fina utgångar både lördag och söndag, så det ser riktigt lovande ut, eftersom det är de som ställt till problem tidigare.
Zeke (som också får vara med i Team Trixa - om han kvalar in vill säga) har bara varit supporter i helgen och tyckte nog att livet var orättvist.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu fattas bara dekalerna !
Coachen

Nadine sa...

å brorsan Vic har blivit Svensk agility (hopp) champion och har två certifikat i agilityklass (behöver ett till för att bli svensk agilitychampion. Han är även kvalad till agility-SM 2011 både ind och lag :D

Anonym sa...

Oiiiii vad flitiga ni e ;) Härligt med sån massa vallning ju ;)
Behöver ett expert utlåtande av dig i bloggen ;) Nått jag vet du e bra på .... hihi
Och så undrar jag fortfarande var de underbara fårskinns tofflorna kommer från
Ha de gött
Kitty