tisdag, januari 25, 2011

en ut - sex in

Nja, det förstås. De sex nya flyttade förstås inte in - utan in i kalvboxen. Sex pojkar från norra Dalarna... i år lyckades vi till och med få ett par köttraskorsningar, det ska bli roligt att se hur de växer.


Något som har växt på den här gossen är i alla fall hans öron. Han måste ju vara korsning med älg när han har sådana paraboler?


Det var nyförvärven det. På förlustsidan har vi Sabaton som flyttat till nya jaktmarker. Jag tror att vi snart kommer att följa hans bravader på Helénes sida.

Brorsan Harry lämnar spår i Ericas blogg.

Från bröderna Karlberg i Rättvik kom en bild där Kroken tog en tupplur bredvid en av hundarna, i buren. Ja, hundvana är de ;-)

3 kommentarer:

erica sa...

Harry lämnar spår på våra ben också...hihi....det märks att dom är hundvana, när dom kommer sätter han igång att spinna. Nyss hittade jag honom på köksbordet knaprandes på yoghurtdoppade svarta vinbär....

Anonym sa...

Hallo
Nu har både Stubben o Kroken legat tillsammans med Kimmi i Kimmis bur. Kimmi fick hålla tillgodo med en 3-del av utrymmet medans 2 små goda gulingar tog upp resten av en ganska stor bur.
Här ryker blommorna istället för såriga kroppar.
Ni är fantastiska på att föda upp kattungar, det är då en sak som är säker.
Våran gamla Skräcken är väl inte så road av dom utan hon håller dom på avstånd, men Grym däremot han slickar o har sig, nosar o puffar på dom.
Ja, det var en liten hälsning från oss här i Rättvik.
Yvonne

Anonym sa...

Japp, nu har Sabaton landat. Eller snarare flugit in. Och han fortsätter att flyga. Upp och ner och över allt. Pust, det blir en jobbig tid framöver, hi,hi
//Skräddars