torsdag, december 20, 2007

dags att gaska upp sig

Ja - det är väldigt tomt här hemma
och ja - det är otroligt stor skillnad på att ha tre hundar istället för fyra
och ja - hundarna gruffar en del och Zeke är ganska offensiv ;-)
men...

Nu går det inte för sig att deppa ihop. Det är bättre att glädjas över de glädjespridare som finns kvar. Dessutom har jag förutom de härliga kommentarerna här i bloggen fått både epost och telefonsamtal som verkligen värmer. TACK! för all omtanke! Alla som har djur vet ju innerst inne att det ingår att fatta tuffa beslut och alla kan sätta sig in i hur eländigt man mår. Å andra sidan har vi förmånen att kunna ge våra vänner ett värdigt slut och det är verkligen en förmån - även om det inte alltid känns så...

Sådär, nu lämnar vi ledsamheterna och ser framåt.

Ikväll drog Hussen och jag djupt efter andan och tog sikte på Coop Forum. Vi förmodade att det inte bara var vi som hade kommit på en sådan idé och Hussen är inte särskilt förjust i att gå i affärer. Inte jag heller... Döm därför om min förvåning när det var en person före oss i kassakön. Synd att jag inte hittade alla julklappar där så att jag måste ut och slåss med pöbeln i morgon. Varför har jag inte köpt de där julklapparna tidigare? Det kommer ju inte som någon överraskning att det är jul i slutet av december men i år har hjärnan verkligen inte hunnit med.
Det är i alla fall skönt att maten är inköpt.

En arbetsdag kvar, sedan blir det några dagars vila. Det är tufft tempo på jobbet nu...

1 kommentar:

Anonym sa...

God Jul Ewa och alla djur önskar Eva/Skatan och StinaPinaFina även kallad Grymmen numera. Kram (jag vet att det är tufft att säga adjö till en trogen vän)