onsdag, december 12, 2007

nu får det jävlar i mig vara nog!

Vad är det som håller på att hända? Två knivmord obehagligt nära mina nära och kära inom loppet av fem dygn. Nu får det vara nog! Så här kan vi ju inte ha det. Frågan är bara vad vi kan göra åt det?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ingenting! Tyvärr.
Jisses vad dyrt ett snöblad är!

Nu kan du ta långpromenaden utan den jobbiga proceduren när ni kommer in.
-10 kl 22, undar just vad det är i morgon bitti?
TUR att pannan har sparkats igång nu...
Förresten är Anders bonde töntig!!
Hälsar Hedåkersjokern

Mona sa...

Jag kan hålla med dig. Man säger dock att våldsbrotten INTE ökat, det hände nog mycket förr också, bara att man inte fick veta det.

Det känns ju också lite värre när det händer just i närheten av ens nära och kära. Jag ringde min son i går. Han läser på Örebro universitet och bor även på området. Jag frågade om han tyckte det var obehagligt och kände sig rädd. Han svarade att han satt ju mest inne och läste så han var inte rädd. Han räknade med att det var någon, som hade något ouppklarat med den som blev knivskuren.

Anonym sa...

Jaha ni där uppe i norr. Välkomna till världen ;-) Eller rättare sagt, var glada att ni bor där uppe och inte här nere på "kontinenten". Att bo i Landskrona är att ha mord och våldsbrott runt hörnet. Alltså bor vi landet utanför. Men kidsen bor ju inne i stan ....! Har hört att poliserna hellre jobbar på Rosengård i Malmö (värsta stadsdelen där) än i Landskrona.
Här har våldet absolut ökat väldigt mycket. Och framför allt det oprovocerade våldet. De slår nån på käften eller har ihjäl nån helt enkelt för att de har lust för det. Ruggig utveckling. Tror världen hade varit mycke bättre om alla åt Polly ;-)
//Kitty