söndag, december 16, 2007

tredje advent

Med tanke på den oordning som råder så borde stora julstressen sl till nu. Lite bekymrad är jag för ett par julklappar och en födelsedagspresent till en tioåring (mycket idrottsintresserad med väldigt bestämd uppfattning om vad han vill ha och inte) - förslag mottages tacksamt.

Igår var Catarina och Roy här och tränade. Det såg riktigt bra ut :-) Roy har fin djurkänsla och när vi hittade bromsen såg det kalasfint ut. Inga dumheter mot djur där!
Catarina skickade ett par bilder från träningen. Notera figuren i högerkant som är på väg att rädda situationen ;-) Bud Stjälpreda.

*fniss*

Jag körde Zeke lite och Bud fick sitt lystmäte när han var hållhund. Han jävlades lite med oss och var in och störde helt utan anledning men han hade säkert någon fiffig tanke med det. Idag har det varit vilodag för hundarna, en rejäl skogspromenad där Scott Drever fick rådjur i näsan och gick bredvid mig och gnydde och skällde konstant har de fått, men annars har det varit lugnt. Majsan tränade Rex en rejäl runda och jag lagade lite staket. När jag kom hempromenerande i natt hoppade en tacka igenom tråden och skulle följa efter mig. Hon är lite rubbad ;-) men hoppade snällt tillbaka in igen. Med trasigt staket som följd...

Helgens partystatus: Julfest på jobbet i fredags, 50-årskalas här i byn i går.

Hussen har åkt till Arvika för några dagars älgjakt. Scott Drever har svårt att förstå vad det är som händer när jaktkläder, ryggsäck och bössa plockas fram och han, hunden, blir kvar hemma. Den berömda gps:en har fungerat suveränt bra - de var ute igår igen och nu tycker plötsligt Hussen att det är riktigt skoj igen när hunden aldrig försvinner.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tips till 10-åringen, Björn Borg kalsonger!
SÅ inne bland snorisarna nu.

/Mackan

Anonym sa...

Läser avudsjukt din blogg (och skrattar gott åt figuren på sidan).
Vill osså träna!! :-(
BB-kallingar är inte helt fel,
men dyrt!
Har egna söner som använder sådana.
Ha det bra och krama voffarna från oss. (Även Skott-Drever ;-o)
Heléne

Anonym sa...

Presenter till 10 åringar är inte lätt. Men är han idrottsintresserad kan du ju vara lite rolig och ge honom ett klippkort på 10 joggingrundor på så där en halvmil var ;-)
Kolla in favvo fotbollslaget å fixa en tröja.
Håller med om att BB kallingar nog står högt i kurs.
E ju helt ok att få även om han redan fått sånna i julklapp.
Appropå julklappar ... ett tips som passar till vem som ...
ta bild på favvo jycken, katten, hästen, huset, hustru / man, barnen osv och gå in i närmasta foto affär och be att få bilden på en t- shirt. Garanterat orginellt och välkommmet.
//Kitty

Anonym sa...

Ja visst är han fin lilla Roy, nu fick jag ännu en anledning att hålla koll på din blogg, är väldigt svag för honom då han är väldigt lik sin far i djurkänslan och modern i annat.
God Jul och Gott Nytt År.
www.viattskennel.se
Nina