onsdag, december 26, 2007

rätt svar

Först ett par julbilder på Wilma och Bud.

Jag tror att Wilma ska bli tandläkare när hon blir stor ;-)


Buds specialitet är julpussar :-)

Vår jul har förflutit lugnt och skönt. Igår var vi ute på långpromenad i skogen och noterade (igen!) hur tomt det är att bara ha tre hundar. Jag kollade valpförmedlingen och några kennel-hemsidor igår ;-)

Det kom in en del svar på del ett av min jul- och nyårsgåta: Hussen (det har jag inte berättat för honom...), Scott, sugfisk, får, kanin, storråtta, myggbett, älgfluga, ormbett, baggen. Dessutom var Mackan inne på hjortlusfluga och Zeke efter lek med kamptross, men de alternativen tog hon bort eftersom hon inte ville helgardera. Rätt svar är...

Zeke Mespropp förstås :-)
Jag satt i köket och myste med Bud när Zeke kom förbi och snappade i luften efter Bud (eftersom Zeke i ett plötsligt anfall av storhetsvansinne trodde att det var ok att vakta matte). Bud hann undan men inte jag... ;-) och vips så var det hål. Nu ser det ut som det läker och jag får väl vara tacksam att det inte var fårbett eller älgflugebett ;-)
Mackan var väl närmast men hon hade å andra sidan dragit tillbaka sitt svar så vi får väl konstatera att ingen vann. Jag återkommer med någon annan modell av tävling.
Ha en god fortsättning på helgen och det gamla året! Idag är det mildväder i södra Dalarna och blött och tråkigt. Det är fortfarande kallt i marken så det ligger en tunn och mycket, mycket, hal ishinna över hela gårdsplanen. Jag tror att det är ok underlag i fårhagen så vi tar nog och motionerar dem en vända.

Inga kommentarer: