fredag, december 07, 2007

klasskillnad

Jag och laptopen har slagit oss ner i soffan. Jag har zappat mellan På spåret, Idol och Abba in concert. Jag måste säga att tjejerna i Idolfinalen är duktiga, det är inte snack om det, men Björn & Benny måste ju vara ett par av vår tids stora svenska musikaliska genier. Benen stampar takten så att laptopen studsar och det blir ett och annat stavfel. Nu vet ni varför ;-) Snacka om melodislingor... Både Tomas Ledin och Mats Ronander har varit synliga. Vi bortser från Björns klädsel eftersom det här var i positiv anda...

Kanske skulle man införskaffa en sådan där laptopkudde som Halvar (vid det här laget vet ni hans adress) skrev om häromdagen. Då kanske det studsar lite mindre? Eller så får jag helt enkelt hålla mig till På spåret och Idol i fortsättningen.
En kudde får det bli...

I morgon kommer Mackan http://www.skippo.org/ hit och tränar. Jag har kanske undvikit att berätta för henne att träningsgruppen är mycket sparsamt vallad och därmed mycket lättstressade och extra flyktiga - men vad tusan; jag tror att det är precis vad Skippo behöver. Det kommer att vara annorlunda mot Amanda och gänget som de tränar med till vardags. Jag har bara tränat en eller två gånger på den här gruppen :o) hur nu det kan komma sig? På söndag åker vi till Ewa J och tränar igen.
Kanske hinner vi med någon julmarknad också...

Inga kommentarer: