onsdag, oktober 12, 2005

Ny eftermiddagspromenad i härligt höstväder. Sol och klar luft men ändå inte kallt :-) Underbart! Jobbade sista timmen med ett telefonmöte hemifrån och direkt vi var klara hoppade jag i favoritvardagskläderna och tog med hundarna på skogspromenad. Älgjakten börjar inte förrän till helgen i vår skog så det gick bra att gå där - annars vet man aldrig, den här tiden... Skulle velat ha med kameran på promenaden men den och husse är på älgjakt.
Scott Drever fick vara kopplad i skogen men sprang lös med de andra annars. När vi kom hemåt och passerade hästhagen fick Tinto ett sprall-spel och sprang och kråmade sig och blåste åt hundarna (som om hon inte sett hundar förut...) Hon fick med sig Tim också som sprang så det dundrade i backen. Härligt med gamla hästar som visar lite livsglädje :-)

Zeke fick valla lite när vi kom hem. Vi testade ett nytt grepp med Tam som stoppkloss framför fåren. Tam höll tillbaka dem så att Zeke verkligen fick trycka på för att flytta flocken och då såg det mycket bättre ut. Bud låg utanför hagen och surade över att "alla andra får valla..." men han hade ont i tassarna när vi gick på grusvägen och han var dålig i magen igen. Lite vila skadar inte. Han kan få se att han inte är oumbärlig, som han så gärna vill tro ;-)

Inga kommentarer: